Vad vi jobbar med

Vad vi jobbar med

Vi har kompetens inom många delar av branschen och våra konsulter jobbar frontend, backend och fullstack med bland annat webb, systemutveckling, design, spelutveckling, molnlösningar och mobilappar. Vi hjälper er med konsulter på plats hos er eller utveckling från vårt kontor, beroende på vad som passar ert projekt bäst.

Precisit jobbar med mjukvaruutveckling inom ett flertal olika områden. Vi har hjälpt telekombolag med utveckling av cloudtjänster, webbyråer med kundlösningar, energibolag med intern infrastruktur, spelföretag med utveckling av AAA-titlar och gjort kundportaler till internationella teleoperatörer, för att nämna några.

iZ Groups designar, bygger och administrerar webbsidor. Våra webblösningar förser dig med uttömmande möjligheter att nå din målgrupp eller att förbättra företagets effektivitet. Vi har omfattande erfarenhet av att bygga webbsidor för stora företag liksom mindre webbsidor för småföretag och privatpersoner.
Vi försäkrar att ditt budskap online förblir klart och konsekvent. Som en iZ Hosting partner garanteras du det senaste inom CMS verktyg. Vi försäkrar att din webbsida har ett modernt utseende och fungerar problemfritt. Din webbsida byggs för att den skall märkas och innehåller även ledande sökoptimeringstekniker för att spåra dina användare. Specifikt designade kampanjsidor utgör en perfekt komplettering till din huvudsakliga närvaro online. Vi använder de senaste multimediatekniker för att skapa en unik upplevelse för besökaren.

Webbshop
Våra skräddarsydda e-butiker öppnar vägen för en av det mest kostnadseffektiva och direkta sättet att nå ut till marknaden. Vi skapar en shoppingupplevelse för din kund som speglar ditt varumärke. Vi försäkrar att dina besökare fortsätter från att strosa runt till att slutföra köp. Vi integrerar rigorösa säkerhetsåtgärder med användning av senaste säkerhetstekniken. Du vill trots allt att din besökare kommer tillbaka till din webbshop.

Intranät och Extranät
iZ Group bygger webbsidor som förbättrar din kommunikation både inom och utanför din organisation. Detta innebär enkel åtkomst av indirekt försäljningar till säljkåren och internetbaserad produktträning eller till och med onlinebeställning.

Mobila lösningar och applikationer
Skräddarsydda mobila webbsidor och applikationer gör det möjligt för dig att nå större och fler marknader. Det mobila alternativet är det snabbast växande inom onlinesegmentet och presenterar en rad nya affärsmöjligheter.

Copyright © 1995-2019 by iZ