Apputveckling

Vi bygger mobila applikationer från grunden med en integrerad lösning.

Appar för både iOS och Android

Vi bygger mobila applikationer från grunden med en integrerad lösning. Webbplatser och appar är något vi brinner för. Vi jobbar med skapande och problemlösningar i både iOS och Android. Behöver ert företag en egen applikation av någon anledning för att förenkla för personal och kunder? Eller har ni kanske en idé om att skapa något innovativt?

Från idé till produkt

För att skapa en lyckad app krävs det en genomtänkt grundidé med tydlig koppling till målsättning och syfte. Med en bra idé så kan vi med vår kunskap inom front-end och back-end samt API hjälpa dig att addera extra krydda till idén och utvecklingen.

Vi lägger stor vikt på användarvänlighet för att tilltala användare inom din specifika målgrupp. Vi vet också att admin panelen ska vara så enkel som möjligt, för att du själv ska kunna göra ändringar och uppdateringar. Vi har erfarna designers och app-utvecklare som förstår vikten av anpassad design och innehåll efter specifika målgrupper, därför kan vi förverkliga de allra flesta appidéer från idé till produkt.

Copyright © 1995-2019 by iZ