Digital marknadsföring

Vi kan digital marknadsföring med förbundna ögon.

En snygg webbplats i all ära, men utan besökare får du ingen konvertering. Hur får man då besökare till sin webbplats? Det är här vi kommer in i bilden. Vi ökar trafiken till din webbplats genom strategisk digital marknadsföring via organisk sökmotoroptimering och/eller köpt annonsering. Här nedan hittar du tjänsterna vi erbjuder dig för att driva mer relevant trafik till din webbplats.

Våra tjänster

Vi hjälper er med marknadsföring online. Vi arbetar med sökmotoroptimering för att du ska synas i det organiska sökresultatet på Google. Grunden till detta ligger i koden på webbplatsen och är inget som syns utåt. Om du behöver mer kraft än så kan vi även ge dig förutsättningarna för att öka dina intäkter genom Google ADS och Remarketing. Google ADS är idag världens största pay-per-click tjänst. Det är en annonsplats inom Google där du betalar per klick.

Skillnaden mellan ADS och vanlig organisk sökmotoroptimering är att du syns snabbare i sökresultatet med Google ADS och din webbplats visas med en liten annons etikett. För att öka din konvertering och stärka ditt varumärke är detta något vi rekommenderar, framförallt om du är ny på marknaden.

Vi hjälper er även att nå framgång med genomtänkta strategier och analyser genom sociala medier, oavsett vilken plattform ni vill synas på. Allt fler företag använder sig av digital marknadsföring via sociala medier och många lyckas, detta vill vi hjälpa er med! Vi dyker under huven och analyserar er målgrupps beteende för att anpassa strategin efter dem. Vi kan självklart även hjälpa till med content till era kanaler.

Sökmotoroptimering

Med organisk SEO förbättrar vi din position på Google utan att betala annonser till Google. Arbetet är löpande och går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. All trafik matchar ert sökord vilket bidrar till en super-relevant trafik. Läs mer om sökmotoroptimering.

Google ADS

Med Google ads förbättrar vi din position på Google med betalda annonser. Genom annonsering via Google går det snabbt att ta positioner även om du har en ny webbplats. Du får även en bredare annonsering där du kan synas på flera sökord eller sökfraser.

Sociala medier

Vi använder marknadsföring på sociala medier både för att stärka ditt varumärke genom större exponering samt öka försäljning och trafik på din webbplats. Vill du öka din följarskara, engagemang och öka försäljningen med trafik från sociala medier? Då är vi rätt webbyrå för dig!

Remarketing

Remarketing som även kallas retargeting går ut på att man riktar sin marknadsföring mot besökare som tidigare varit inne på webbplatsen. Eftersom de tidigare visat intresse så är det ett väldigt kraftigt verktyg som enligt oss är en av de absolut bästa ”betala per klick” kanalerna.

Så börjar vi processen med digital marknadsföring

  • Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
  • Vi ser över vilken kanal som passar er bransch
  • Vi analyserar besökare och riktar annonserna mot rätt målgrupp
Copyright © 1995-2020 by iZ