Sökmotoroptimering

Ranka högt på Google med relevanta sökord.

En webbplats utan synlighet kan vara svår att få bra resultat igenom. Då kommer sökmotoroptimering (SEO) in i bilden. Vi optimerar din webbplats för Google och Bing för dina specifika sökord för att driva mer lönsam trafik till din webbplats. SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Trafiken ni får genom sökmotoroptimering är så relevant den kan bli, eftersom att trafiken kommer genom Google sökningar som matchar era sökord, vilket i regel betyder att användaren som hamnar hos er, söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder. SEO gör det möjligt för er att synas före era konkurrenter, vilket genererar mer klick in till er webbplats.

SEO är ett extremt kraftigt verktyg som genererar relevant trafik och skapar lönsamhet även på lång sikt.

Vår process – Steg 1

  1. Vi startar alltid projektet genom att lägga en stabil grund för att få era sökord att placera högt på Google. Genom kommunikation med er och grundlig sökordsanalys tar vi fram era mest relevanta sökord som ni borde synas i toppen med.
  2. Vårt SEO-team går igenom er webbplats och gör en stor on-page analys där vi går igenom webbplatsens tekniska struktur, rubriker, urler etc.
  3. En spårning för positioner med alla sökord och dashboard sätts upp. Ni får tillgång till dashboard så att ni enkelt kan följa resultatet dagligen.

Vår process – Steg 2

  1. Vi börjar arbetet med att optimera er webbplats genom informationen vi tagit fram genom on-page analysen (2). Vårt team går igenom indexering, hastighet, landningssidor, rubriker, titlar och textinnehåll m.m. Och optimerar dessa för att synas på Google.
  2. Vi optimerar landningssidorna för respektive sökord genom kvalitativt content, teknik och kod. Vi planerar sedan en länkstrategi som ger er webbplats en extra skjuts.

Vår process – Steg 3

Arbetet med sökmotoroptimeringen av innehåll och länkstrategi arbetas aktivt med löpande. Under de löpande arbetet får ni rapporteringar veckovis samt avstämningar och eventuella strategiändringar. Ni har tillgång till en användarvänlig dashboard där ni kan följa era sökordsresultat.

Så arbetar vi med SEO

Vårt SEO-team arbetar med sökmotoroptimering löpande för alla våra kunder. Vi sätter upp en strategisk plan och målbild med arbetet tillsammans med er. Vi följer planen för att öka er synlighet och ändrar strategi efter vad som fungerar och inte fungerar. En målbild kan se ut ungefär så här:

  • Öka organisk trafik med X antal procent
  • Öka snittpositioner på Googles sökfält via X antal sökord
  • Öka snitt genomklicksfrekvens
Copyright © 1995-2019 by iZ