Service & underhåll

Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella driftstörningar i framtiden.

Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella driftstörningar i framtiden. Att hålla sin webbplats uppdaterad är viktigt för att bibehålla säkerheten och förebygga tråkigheter. Genom att teckna ett avtal med oss så tar vi ansvaret för webbplatsen. Med guldpaketet kan ni även låta oss sköta underhållet av innehåll på er webbplats, exempelvis redigering av text eller nya bilder.

För oss är det viktigt att ni känner er bekväma med er nya webb. Vi lämnar er aldrig med några frågetecken.

Allt ni behöver efter lansering

För att undvika driftstörningar och fallgropar så har vi tagit fram tre olika servicepaket som försäkrar drift och service av er nya webbplats. Dessa paket är en garanti för att er webbplats fungerar korrekt och genererar rätt trafik.

Ni väljer, vi jobbar

iZ Group erbjuder säkra och generösa serviceavtal till befintliga kunder som garanterar snabb support och personlig kontakt hos oss på Empire. Ni väljer själva paket efter era behov. I våra guldpaket ingår även konsultarbete som är en bra extratjänst om er webbplats aktivt ska uppdateras/underhållas. Då hjälper vi er med content, bilder, text etc.

* Om ni väljer att ej använda våra servicepaket så är det viktigt att alltid uppdatera WordPress och plugins för att minska risken för driftstörningar och hackers. Det är även upp till er att ta backups på hemsidan.

Övriga servicetjänster och helhetslösningar.

Vi erbjuder även våra kunder helhetslösningar för att lämna över allt ansvar och drift till oss på Empire. Vi vill att ni ska känna er trygga med driftsäkerheten. Därför sköter vi det mesta manuellt med regelbundna felsökningar.

Webbhotell

 

Copyright © 1995-2019 by iZ